Kulholder i forskellige udformninger

Skal du bruge en kulholder til kulbørster? 

Hos Elektrokul A/S er vi leveringsdygtige i et stort udvalg af kulholdere. Kulholderne har standardmål, men der er stadig mulighed for at lave forskellige udformninger, så de passer helt præcist. 

Vi sælger til virksomheder i hele Danmark, og vi har altid en kort leveringstid.

Kulbørsterne glider let i den rette kulholder

En kulholder er en kasse eller et rør, der sikrer, at kulbørsterne kan glide let med et vist fjedertryk mod kontaktfladen på enten en kommutator eller en slæbering i en maskinkonstruktion. Trykfjederen i kulholderen er oftest en del af denne. Kulholdere er typisk udført i messing.

Vi kan hjælpe med stort set alle typer af kulholdere. Det er uanset, om det er en gammel kulholder, der skal erstattes med en ny, eller om der er tale om maskinbyggeri. Vi har mange års erfaring og kan derfor tilbyde en kvalificeret og kompetent rådgivning i valg af den rette type.

​Få et uforpligtende tilbud på en kulholder

Kontakt os gerne for at få en snak om dine ønsker og behov til en kulholder. Du bør også oplyse om anvendelsen ved bestilling, da fjedertrykket skal være korrekt. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan ringe til os på telefon 70 20 78 26, hvis du vil vide mere eller lægge en bestilling. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail info@elektrokul.dk, så hører du fra os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt