Kulholdere

Vi tilbyder kulholder i forskellige udformninger

Skal du bruge en kulholder til kulbørster? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Elektrokul A/S er vi leveringsdygtige i et stort udvalg af kulholdere, og vi står også altid klar til at hjælpe dig. Vi sælger til virksomheder i hele Danmark, hvor vi altid garanterer en kort leveringstid. Du må derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp.

Kulholderne i vores sortiment har som udgangspunkt standardmål, men der er stadig mulighed for at lave forskellige udformninger, så de passer helt præcist. Vi kan med andre ord opfylde mange forskellige behov og lave lige den kulholder, som du har brug for.

Uanset hvilken opgave vi skal varetage for dig, så kan du være sikker på, at vi altid leverer kul-råvarer af høj kvalitet og altid til konkurrencedygtige priser. Du kan derfor trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

Kulbørsterne glider let i den rette kulholder

En kulholder er en kasse eller et rør, der sikrer, at kulbørsterne kan glide let med et vist fjedertryk mod kontaktfladen på enten en kommutator eller en slæbering i en maskinkonstruktion. Trykfjederen i kulholderen er oftest en del af denne. Kulholdere er typisk udført i messing.

Vi kan hjælpe med stort set alle typer af kulholdere. Det er, uanset om det er en gammel kulholder, der skal erstattes med en ny, eller om der er tale om maskinbyggeri. Vi har mange års erfaring og kan derfor tilbyde en kvalificeret og kompetent rådgivning i valg af den rette type.

Garanti for høj kvalitet til lave priser

Vi er en professionel og kompetent samarbejdspartner, som altid sætter kundens behov i første række. Du er med andre ord sikret en god service hele vejen rundt, når du samarbejder med os. Vi står klar til at løse både simple og komplicerede opgaver lige efter dine ønsker.

​Når du bestiller en kulholder hos os, kan du forvente at modtage et produkt af høj kvalitet. Selvom kvaliteten altid er høj, sørger vi altid for at holde vores priser på et så lavt niveau som muligt. Du kan derfor med fordel handle her hos os, hvis du ønsker at få mest muligt for pengene.

Vi leverer kulholdere til mange forskellige driftsforhold

Vi har arbejdet i branchen i mange år og har derfor en stor erfaring på området. Derfor er vi i stand til at levere en kulholder til mange forskellige driftsforhold. Uanset hvilken type virksomhed der er tale om, så kan vi altså levere en passende kulholder.

Der er med andre ord sjældent en opgave, som vi ikke kan løse, og du må derfor aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Hos os får du høj kvalitet, kompetent rådgivning og god kundeservice til attraktive priser. Vi arbejder altid hurtigt og effektivt, så du kan få din nye kulholder hurtigst muligt. Derudover er vi en pålidelig samarbejdspartner, som går meget i op at levere det aftalte produkt til den aftalte tid og pris.

Få et uforpligtende tilbud på en kulholder

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på en kulholder? Så er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.
Vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker og behov, hvorefter vi sammensætter et godt tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 70 20 78 26, hvis du vil vide mere eller lægge en bestilling.
Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail info@elektrokul.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

(+45) 70 20 78 26
info@elektrokul.dk