Kulbørster

Kulbørster til alle typer strømoverførsler

​Har du brug for kulbørster? Hos Elektrokul A/S producerer og forhandler vi kulvarer til alle typer strømoverførsler. Kulbørsterne produceres på vores egen fabrik, og vi leverer til kunder i hele Danmark.

Bredt udvalg af kulbørster til alle formål

Vi har kulbørster til alt fra elektromotorer og generatoranlæg til roterende og lineære bevægende strømoverførsler. Dermed kan vi finde en løsning til alle behov og alle brancher.

Vi tilbyder også hjælp i forbindelse med nyudvikling af elektriske applikationer med strøm-, data- eller signaloverførsler. Der kan også være tale om vanskelige driftsforhold på elektromotorer, hvor der er behov for kulbørster. Vi kan give al den hjælp og vejledning, som du har behov for.

Vi har de bedste kulvarer, og de kommer fra de største kul- og grafitproducenter i verden. Samtidig råder vi over en alsidig og moderne maskinpark, der kan fremstille små og mellemstore serier, som bl.a. er egnede til industri og reparationsværksteder.

Dertil kommer at vi tilbyder en helt unik service med dag-til-dag-levering af de fleste af vores produkter. Det gælder både produkter fra vores egen produktion og produkter fra vores store lagre.

Kulbørste liste

Tachokulbørster​

Fjederkul

Tvillingkul

Parkul

Blokkul – med leder

Blokkul – uden leder

Mega produkter​

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.
Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 70 20 78 26
info@elektrokul.dk