Magneter

Permanente magneter i højeste kvalitet

​Skal du købe pot magneter eller permanente magneter? Hos Elektrokul A/S er vi lagerførende i en række forskellige magnettyper, og vi tilbyder både pot magneter og permanente magneter til virksomheder i hele Danmark.

Alle magneterne er i højeste kvalitet, og vi sælger dem til konkurrencedygtige priser. Derudover forhandler vi også magnetmåleudstyr.

Vi tilpasser gerne de permanente magneter

Vi har et bredt udvalg, og derfor kan du få en magnettype, der passer til dine ønsker og behov. Vi tilpasser gerne magneterne, hvis der er behov for en specifik størrelse eller magnetisering.

Vi fører bl.a. magneter i følgende materialer:

  • Ferrit
  • Alnico
  • Neodynium
  • Samarium-cobalt
  • Plastic bonded ferrit
  • Plastic bonded neodynium
  • M.m.​

​Vi vejleder gerne om magneterne, og vores mange års erfaring i branchen gør os i stand til at give en kvalificeret og kompetent rådgivning – dermed er du sikker på at få det helt rette produkt

Hvad er permanente magneter?

En permanent magnet er typisk fremstillet af et hårdt ferromagnetisk materiale, og den kan benyttes i et kompas eller i måleudstyr. Der er forskel på anisotropisk og isotropisk magnetisk stof. Når et magnetisk stof er presset i et magnetisk felt, så bliver det kaldt anisotropisk, og når det ikke er presset i et magnetisk felt, så bliver det kaldt isotropisk.

Magnet liste

Permanente magneter​

Pot magneter

Magnetisk måleudstyr​

Kontakt os for at høre mere om magnettyper

Du er velkommen til at høre mere eller få et uforpligtende tilbud på permanente magneter.
Vi har kort leveringstid i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker levering af permanente magneter.

Du kan ringe til os på telefon 70 20 78 26, men du kan også skrive til vores e-mail info@elektrokul.dk med en beskrivelse af dit behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 70 20 78 26
info@elektrokul.dk