IPS jordingssystemer

Jordingssystemer til jording på maskiner

Mangler du et eller flere jordingssystemer til dine maskiner? Hos Elektrokul A/S er vi forhandler af IPS fra det tyske Schunk. Det er velegnet til at aflede strøm og statisk elektricitet på maskiner. Vi har en kort leveringstid, og vi sælger til virksomheder i hele Danmark.

De bedste kulvarer til vores jordingssystemer

Et jordingssystem er et kulfiberprodukt, der benyttes til jording. Det monteres på en maskine for at undgå de små strømme, der kan være ødelæggende for lejer. Det kan f.eks. være en motor, hvor der er påmonteret en frekvensomformer. Jordingssystemer kan også monteres på valser, transportbåndsruller og lignende for at aflede statisk elektricitet.

Vi har de bedste kulvarer fra de største kul- og grafitproducenter i verden samtidig med, at vi har en alsidig og moderne maskinpark. Vi fremstiller både små og mellemstore serier og dertil kommer, at vi har mange års erfaring og kan tilbyde en kvalificeret og kompetent rådgivning. Dermed kan du være sikker på, at du får det helt rette produkt.

Få et tilbud på jordingssystemer

Du er meget velkommen til at indhente mere information om vores kulfiberprodukter. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på f.eks. vores jordingssystemer, hvis du ønsker det.

Du kan ringe til os på telefon 70 20 78 26 for at høre nærmere eller for at bestille. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail info@elektrokul.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

(+45) 70 20 78 26
info@elektrokul.dk