Kulbørster til alle typer strømoverførsler

​Har du brug for kulbørster? Hos Elektrokul A/S producerer og forhandler vi kulvarer til alle typer strømoverførsler. Kulbørsterne produceres på vores egen fabrik, og vi leverer til kunder i hele Danmark.

Bredt udvalg af kulbørster til alle formål

Vi har kulbørster til alt fra elektromotorer og generatoranlæg til roterende og lineære bevægende strømoverførsler. Dermed kan vi finde en løsning til alle behov og alle brancher.

Vi tilbyder også hjælp i forbindelse med nyudvikling af elektriske applikationer med strøm-, data- eller signaloverførsler. Der kan også være tale om vanskelige driftsforhold på elektromotorer, hvor der er behov for kulbørster. Vi kan give al den hjælp og vejledning, som du har behov for.

Vi har de bedste kulvarer, og de kommer fra de største kul- og grafitproducenter i verden. Samtidig råder vi over en alsidig og moderne maskinpark, der kan fremstille små og mellemstore serier, som bl.a. er egnede til industri og reparationsværksteder.

Dertil kommer at vi tilbyder en helt unik service med dag-til-dag-levering af de fleste af vores produkter. Det gælder både produkter fra vores egen produktion og produkter fra vores store lagre.

Kontakt os i dag for mere information

Du er altid velkommen til at få mere information om vores kulvarer, og vi giver gerne råd og vejledning. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud, hvis du er interesseret i det.

Du kan ringe på telefon 70 20 78 26 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@elektrokul.dk, så vender vi tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt