Industrikul

Industri kulbørster er oftest designet i samarbejde med motorfabrikkernes konstruktører

Industri kulbørster er oftest designet i samarbejde med motorfabrikkernes konstruktører, og er specifikt beregnet for de opgaver motorer eller generatorer skal kunne klare.

Der findes mange større motorfabrikker, der selv har deres egen standard i designet; men også mindre fabrikanter har specielle udformninger.

Der findes standardmål, som de fleste anvender; men engelske og amerikanske fabrikanter har oftest fremstillet børster i tommemål, hvorfor det er yderst vigtigt at få oplysninger om fabrikat hvis dette kendes.

Børstekvaliteterne til industri maskiner spænder fra de meget metalholdige over naturgrafitter og bakkelitter til elektrografitter. Det er yders vigtigt at anvende korrekt børstekvalitet til en konkret opgave, da ændring i dette kan medføre motorhavari.

Industribørster fremstilles for de flestes vedkommende på eget værksted med kortest mulige leveringstid; men ved større antal kan det betale sig at bestille hjem fra vores udenlandske fabrikker.

Der henvises til specialbrochure med figuroversigt for fastsættelse af model.

Hent katalog

Fleksible kobberkabler

Højstrømskul

Pumpelameller

Automobilkul til Japanske biler

Automobilkul til US & Europæiske biler

Glidekontakter / krankul

Microkul

Håndværktøjskul

Gaffeltruckskul

Husholdningsmaskiner

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

(+45) 70 20 78 26
info@elektrokul.dk