Carbon Brushes

Kulbørster til alle typer strømoverførsler

​Har du brug for kulbørster? Hos Elektrokul A/S producerer og forhandler vi kulvarer til alle typer strømoverførsler. Kulbørsterne produceres på vores egen fabrik, og vi leverer til kunder i hele Danmark.

Bredt udvalg af kulbørster til alle formål

Vi har kulbørster til alt fra elektromotorer og generatoranlæg til roterende og lineære bevægende strømoverførsler. Dermed kan vi finde en løsning til alle behov og alle brancher.

Vi tilbyder også hjælp i forbindelse med nyudvikling af elektriske applikationer med strøm-, data- eller signaloverførsler. Der kan også være tale om vanskelige driftsforhold på elektromotorer, hvor der er behov for kulbørster. Vi kan give al den hjælp og vejledning, som du har behov for.

Vi har de bedste kulvarer, og de kommer fra de største kul- og grafitproducenter i verden. Samtidig råder vi over en alsidig og moderne maskinpark, der kan fremstille små og mellemstore serier, som bl.a. er egnede til industri og reparationsværksteder.

Dertil kommer at vi tilbyder en helt unik service med dag-til-dag-levering af de fleste af vores produkter. Det gælder både produkter fra vores egen produktion og produkter fra vores store lagre.

Kulbørste liste

Tacho Carbon Brushes

Spring Carbon Brush

Twin Carbon Brush

Pair Carbon Brush

Block Carbon Brush with terminal

Block Carbon Brush without terminal

MEGA Products

Do you have any questions?

We are ready to answer any questions you may have that you will not get answered here on the website. So do not hesitate to call or write to us.

We are happy to have a completely non-binding talk with you about your plans.

(+45) 70 20 78 26
info@elektrokul.dk